Προσωπικό στην Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων (ΕΦΕΤ)

Προγράμματα εκπαίδευσης Προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων στην Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων, σύμφωνα με το τι ορίζει ο ΕΦΕΤ. Κάθε επιχείρηση που ασχολείται με τρόφιμα χρειάζεται να διαθέτει εκπαιδευμένο Προσωπικό στην Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων (ΕΦΕΤ). Κάθε άτομο που έρχεται κατά οποιονδήποτε τρόπο σε επαφή με τρόφιμα είναι απαραίτητο να εκπαιδευτεί.

Τα σεμινάρια έχουν διάρκεια 10 ώρες

Αίτηση Συμμετοχής: